VELUX extinde portofoliul de ferestre pentru acoperiș terasă cu 3 noi dimensiuni

Must read

Grupul VELUX anunță extinderea portofoliului său premiat de soluții de ferestre pentru acoperiș terasă. Pornind de la succesul noii generații de ferestre pentru acoperiș terasă introduse în 2022, premiate cu Red Dot Design Award pentru designul elegant și minimalist, compania introduce acum trei noi dimensiuni. Acestea au ca scop simplificarea procesului de proiectare și montare. 

Cea mai nouă generație de ferestre pentru acoperiș terasă VELUX cuprinde inovații tehnice care asigură o estetică elegantă și contemporană, o eficiență energetică sporită și o performanță mai mare de reducere a zgomotului. Odată cu introducerea acestor noi dimensiuni, compania își consolidează poziția pe piață, simplificând procesul de recomandare a soluțiilor VELUX și contribuind la creșterea satisfacției clienților.

„Suntem încântați să prezentăm aceste noi ferestre partenerilor noștri. Extinderea portofoliului nostru premiat reflectă angajamentul VELUX față de designul inovator și performanța excepțională. Prin oferirea de opțiuni de proiectare și montare fără efort, ne propunem să oferim o satisfacție de neegalat clienților noștri”, declară Noemi Noemi Ritea, Director de Piață VELUX România și Moldova. 

Noua categorie de ferestre VELUX pentru acoperiș terasă au o cercevea mai subțire, design-ul protecției sticlă dintr-un capăt în altul și amplasare discretă a rulourilor, oferind astfel un maxim de lumină naturală și un control deplin al confortului interior, cu o eficiență energetică și o izolare fonică excelente, precum și o gamă completă de rulouri pentru  protecție termică eficientă și climat optim în interiorul casei.

Graficul extins de dimensiuni facilitează adaptarea la cerințele proiectelor, iar consilierii VELUX oferă asistență pe tot parcursul procesului de montare.

Ferestrele vin echipate cu un motor, un senzor de ploaie și un întrerupător de perete, eliminând necesitatea configurării suplimentare. În plus, soluția cu acționare de la distanță poate fi montată fără a fi nevoie de un electrician.

Ferestrele sunt disponibile în trei variante: fixe, cu acționare electrică și cu acționare solară, cu două versiuni de protecții superioare din sticlă: plată (pentru pante de acoperiș de 2˚-15˚) sau curbată (pentru pante de acoperiș de 0˚-15˚). Toate variantele sunt completate de un portofoliu de rulouri exterioare parasolare cu acționare solară sau rulouri opace cu acționare solară, plase împotriva insectelor, precum și accesorii de montaj.

În 2022, tabelul de dimensiuni pentru noua generație de ferestre pentru acoperișuri terasă a inclus zece dimensiuni, inclusiv formate mai mari, cum ar fi 150×100 cm și 200×100 cm.

Începând cu septembrie 2023, portofoliul este extins cu trei noi dimensiuni: 150×80 cm, 150×120 cm și 200×60 cm. Aceste formate sunt concepute în mod practic pentru a se potrivi structurilor de acoperiș din lemn, ușurând și fluidizând procesul de proiectare și montare.

HOME TALKS / AMENAJARE APARTAMENT / AMENAJARE CASĂ / DESIGN

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read