Un nou ansamblu rezidențial premium în nordul Capitalei

Must read

Construcția proiectului Bellemonde va începe în luna iunie și va beneficia de o investiție totală de peste 40 de milioane de EURO.

Bellemonde este un nou ansamblu rezidențial din Pipera, un cartier gândit ca fiind rezidența bunului gust, a cărui dezvoltare va începe în luna iunie a acestui an, ca urmare a obținerii autorizației de construcție.  Proiectul  se va întinde pe o suprafață de teren de peste 41.000 de m.p. și va dispune de 93 de vile și 71 de apartamente, realizate cu o investiție de peste 40 de milioane de euro și cu o estimare de livrare de 24 de luni.

Proiectul Bellemonde a primit autorizația de construire din partea Primăriei orașului Voluntari,  iar în cursul lunii iunie vor începe lucrările pentru dezvoltarea celor 164 de unități de locuințe. Ansamblul rezidențial va include case individuale, case de tip duplex și înșiruit și vile cu apartamente de 2, 3 și 4 camere, oferind o varietate de opțiuni locative.

Toate clădirile din cadrul Bellemonde sunt concepute cu un regim mic de înălțime, maxim P+2, iar abordarea arhitecturală care implică, pentru anumite unități, retragerea celui de-al doilea etaj, adaugă o senzație de spațialitate și eleganță. Această soluție conferă proiectului o atmosferă distinctă și plăcută. Prin intermediul detaliilor arhitecturale rafinate, a numărului redus de unități locative și a unei zone centrale dedicate socializării, precum și prin amenajarea generoasă a spațiilor verzi comune, reprezentând peste 33% din suprafața totală, Bellemonde îmbină în mod armonios esența unui stil de viață modern cu acces rapid la facilitățile urbane.

 „Suntem încântați să aducem la viață viziunea noastră prin dezvoltarea unui proiect de tip gated-community, gândit de la început ca fiind un cartier sub semnul extraordinarului.  Proiectul nostru a fost meticulos planificat pentru a oferi un nivel superior de confort și bunăstare pentru toți rezidenții. Bellemonde oferă siguranță sporită, densitate redusă și integrează cele mai noi tehnologii sustenabile, pentru că noi considerăm că ADNul unei vieți cu adevărat bune începe acasa.. Nucleul comunității Bellemonde este Society Hub, unde rezidenții vor beneficia de un spațiu lounge cu design de top potrivit pentru relaxare și socializare – piscină, spa, loc de joacă indoor pentru copii și o zonă comercială cu restaurant, precum și alte servicii esențiale unui stil de viață modern.” declară Victor Terheș, Director de Vânzări BELLEMONDE.

Proiectul Bellemonde se remarcă prin tehnologiile și funcțiunile integrate, precum pompe de căldură de ultimă generație și fațade ventilate, care oferă un armonios și eficient din punct de vedere energetic, dar și prin locuri de parcare electrificate, tâmplărie de aluminiu sau finisaje premium care completează peisajul arhitectural. În plus, proiectul promovează biodiversitatea și un mediu mai sănătos pentru locuitorii săi, astfel că 33% din suprafața ansamblului este dedicată spațiilor verzi și pentru petrecerea timpului liber.

Un element central al Bellemonde este Society Hub, un spațiu de tip lounge, de 250mp cu facilități precum zone de masaj și saună, coworking, activități pentru copii și o piscină în aer liber, a cărui terasă  adaugă o notă de vacanță fiecărei zile, oferind un loc de relaxare după o zi de muncă și un punct de referință în formarea unei comunități.

Zona în care va fi dezvoltat proiectul dispune de o infrastructură modernă și acces facil la toate facilitățile necesare pentru un stil de viață confortabil. În imediata proximitate se regăsesc mijloace de transport în comun, unități de învățământ precum Școala Americană, Școala Franceză sau Școala Internațională Olga Gudynn, centre comerciale și zone pentru recreere și petrecerea timpului liber, precum Grădina Zoologică, Pădurea Băneasa sau World Class asigurând astfel un mediu ideal pentru rezidenții Bellmonde. 

Conceptul peisagistic ancorat în trendurile actuale internaționale și standardele ridicate de proiectare a fluxurilor pietonale contribuie la experiența completă de locuire în cadrul complexului. 

Parcurge broșura Bellemonde pentru a descoperi toate detaliile care fac din acest proiect rezidențial unul unic în peisajul imobiliar bucureștean.

- Publicitate -

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read