Un nou ansamblu hotelier și rezidențial Nordis, în Brașov

Must read

Nordis Group a început lucrările de construcție la ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Brașov 5*****, având o investiție estimată la 26,4 milioane Euro și termenul de predare la sfârșitul anului 2023.  

Ansamblul hotelier și rezidențial Nordis Brașov  este dezvoltat pe un teren de 13.000 de metri pătrați și  este format din cinci corpuri independente cu regim mic de înălțime, ce vor dispune de 158 de camere de hotel și 43 de apartamente rezidențiale. 

Ansamblul va beneficia de o piscină infinity, SPA de 900 m, sală de fitness, sală de cinema, bibliotecă, 3 săli de conferință, restaurante tradiționale și de fine-dining, pistă de alergare și stație de încărcare pentru mașini electrice, servicii de valet parking, curățenie și room service.

Prețurile de achiziție (fără TVA) pornesc de la 91.000 Euro pentru un studio și pot depăși 595.000 Euro pentru apartamente cu 4 camere. Peste 50% din unitățile din corpurile hoteliere Nordis Brașov au fost achiziționate deja în faza precontractuală.   

”Ne dorim să creăm o experiență cu totul exclusivistă, de aceea am dedicat timp și atenție pentru a definitiva conceptul și detaliile de design ale ansamblului Nordis Brașov. Fiecare element este gândit astfel încât să se ridice la cele mai înalte standarde ale ospitalității. În acest sens ne-am consultat cu Horwath HTL, lider global în evaluare și consultanță hotelieră, care ne-a oferit recomandări extrem de utile referitoare la constructia si operarea hotelului Nordis Brașov. Conform Horwath HTL, doar zona hotelieră a ansamblului Nordis Brașov va avea o valoare de piață estimată la peste 40 de milioane de euro, după deschiderea de la finalului anului 2023”, a precizat Daniel Penciuc, Partener Nordis Group. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read