Un complex rezidențial în Zanzibar construit de arhitecți români

Must read

Studioul PickTwo inițiază al doilea proiect în Zanzibar: Un Complex Rezidențial evaluat la 11,5 milioane de euro

Studioul de Arhitectură PickTwo a început a doua sa aventură în Zanzibar, concentrându-se pe proiectarea și dezvoltarea unui complex rezidențial de lux care cuprinde 37 de locuințe disponibile pentru cumpărare și închiriere. Investiția pentru acest proiect se ridică la un total de 11,5 milioane de euro, iar echipa PickTwo estimează finalizarea întregului complex în 2024 și inaugurarea acestuia la începutul anului 2025.

Amplasat pe aproape 10.000 de metri pătrați de teren de-a lungul coastei de est a Zanzibarului, în apropierea Oceanului Indian, Complexul Rezidențial Azure dispune de 37 de vile de tip studio cu 2 și 3 dormitoare, fiecare oferind vedere la ocean. Zece dintre aceste vile sunt poziționate în mod unic deasupra apei, pe pontoane, iar fiecare vilă are o piscină, grădină privată, inclusiv o zonă dedicată pentru grătar, asigurând cea mai mare intimitate pentru oaspeții săi.

În plus, pentru a răspunde necesităților întregului complex, facilitățile vor include un restaurant, centru de fitness, zonă de spa, piscină comună, un restaurant și un lounge panoramic cu vedere la apus.

„Am avut ca scop crearea unui spațiu care îmbrățișează esența acestui loc – Azure, unde îți dai seama că ai mai mult decât ai nevoie și poți pur și simplu să te bucuri de viață. Având deja finalizat un proiect în Zanzibar, această aventură a decurs fără probleme, iar obiectivul nostru este de a oferi un spațiu care se aseamănă strâns cu paradisul pentru cei care vor păși în acest complex”, a declarat Sebastian Mîndroiu, arhitect și cofondator al Studioului PickTwo.

Pe lângă confortul și funcționalitatea spațiilor private și comune, echipa PickTwo s-a angajat să proiecteze întregul complex conform principiilor de design durabil și responsabilității față de mediu. Fiecare vilă este construită folosind materiale locale, tehnici și forță de muncă din Zanzibar pentru a da autenticitate proiectului. Sistemele fotovoltaice, reciclarea apei și utilizarea tehnologiilor avansate de filtrare fac din Azure un loc în care luxul și sustenabilitatea merg mână în mână.

Complexul poate găzdui până la 40.000 de turiști pe an în cele 37 de vile, cu starea operațională completă așteptată până la sfârșitul anului 2024. Prețurile pornesc de la 239.000 de dolari pentru o vilă de 84 de metri pătrați, cu o terasă de 54 de metri pătrați și o curte privată de 155 de metri pătrați. Investiția totală se ridică la 11,4 milioane de euro.

- Publicitate -

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read