Un apartament tip duplex care se dezvăluie misterios, ca în filmele lui James Bond

Must read

Propunerea arhitecților de la MiSo pentru acest apartament rezidențial tip duplex cu 3 camere și 2 băi a fost una îndrăzneață, cu un design de accent, curajos, conform dorințelor beneficiarilor. Au reușit să surprindă cu propunerea cromatică și estetică – griul antracit și negrul, ce acoperă mare parte din pereți și mobilierul pe comandă, scara spectaculoasă ce devine centrul de atracție al casei, tabloul custom made de dimensiuni impresionante în zona de dining și luminile scenografice din întregul apartament. Rezultatul amenajării este unul WOW.

Elementul cheie al acestui apartament este scara, punctul central al casei și piesa care a dat cele mai mari bătăi de cap. La realizarea ei au colaborat cu 3 echipe de specialiști pentru a crea un element architectural cu adevărat special.

Provocarea majoră a acestei amenajări a fost cu siguranță scara. Am înlocuit balustrada existentă cu una din sticlă fumurie, am placat treptele cu lemn și am creat sub ea spații de depozitare partial închise și polite luminate cu led. Ca toate acestea să iasă perfect a fost nevoie de coordonarea mai multor echipe, fiecare făcând partea ei de proiect, ca în final să ajungem la rezultatul wow mult așteptat – au declarat arhitecții de la MiSo.

Vopseaua lavabilă folosită în tot apartamentul este din colectia Benjamin Moore, atât cea pentru pereți, cât și cea ultra-mată pentru tavane. Vopseaua decorativă din dormitorul matrimonial este Marmo Antico de la San Marco și a fost ales un model de mochetă de la Carpet&More.

Încă de la intrare, cromatica spațiului anunță un interior sobru și elegant.Ușa filomuro a grupului santiar a fost placată cu același decor lemn ales pentru mobilier și placările pereților, creând astfel continuitate vizuală și uniformizarea texturilor. 

Zona de living este de fapt un open space ce funcționează în strânsă legătură cu locul de luat masa și bucătăria. În centrul acestui spațiu amplu tronează scara, o structură metalică elegantă placată cu lemn și balustradă din sticlă fumurie. În jurul ei se desfășoară toate celelalte funcțiuni ale casei. 

în zona de dining apare corpul de iluminat Flos care atrage toate privirile, fiind una din cele mai importante investiții din această amenajare.

Bucătăria se deschide către zona de luat masa și living cu o insula placată cu Dekton – model Laurent, material pe care l-am preluat și pentru blatul frontului de lucru și contrablat. Finisajul ales la bucătărie pentru blat, contrablat și placarea insulei este de la ArtGranit, iar placarea cu sticlă fumurie din birou a fost relizată impreună cu colaboratorul Luterm.

Una din intervențiile majore pe care am realizat-o la acest proiect a fost înlocuirea peretelui din acest dormitor cu un vitraj generos ce se deschide spre openspace-ul de la parter. Efectul este spectaculos.

Biroul păstrează cromatica închisă din restul casei. Am creat aici un spațiu de lucru bine organizat, cu depozitări generoase și o canapea extensibilă pentru oaspeți.

Băile erau deja finisate, dar arhitecții au ales să inlocuiască sanitarele și să vopsească tavanele negre pentru a păstra cromatica unitară a acestui concept.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read