Stilul Eclectic Heritage alături de Omnires

Must read

Stilul de amenajare eclectic heritage pentru decorarea băii este o abordare care combină elemente tradiționale și clasice cu influențe moderne. Stilul se inspiră din perioadele istorice și arhitectura tradițională, aducând în același timp un aspect contemporan care armonizează în aceeași încăpere spiritul trecutului cu tradițiile atemporale.

Rezultatul este o baie cu un aspect victorian, sofisticat și rafinat, cu accente unice și un amestec de elemente provenite din diferite epoci care să-ți definească sanctuarul intimității. Îmbinând motive din stilul gotic, renascentist și baroc, eclectismul aduce în prim-plan elemente contradictorii prin forme clasice de decor și un design contemporan. 

O baie în stilul eclectic heritage vine la pachet cu o atenție la detalii minuțioasă, tablouri sau chiar fotografii vintage, oglinzi cu rame sculptate în stil baroc, candelabre impresionante sau iluminat industrial, mobiliere masive, de lemn, obiecte mate sau lucioase în “nuanțe învechite”, poate intense de cupru, arămiu, roșiatic, maro, sau clasicul alb și negru, forme ovale, abstracte, mozaicuri, teracotă, plăci ceramice cu modele tradiționale sau structuri decorative cu efect uzat.

Iată cum două colecții Omnires pot fi aliatul perfect pentru decorarea băii tale în acest stil:

OMNIRES Y – colecție concepută de fondatorul companiei Janusz Langner, se remarcă prin liniile sale curate și forma impecabilă, care exprimă o căutare hotărâtă a idealului, creată din pasiunea pentru designul danez ce are ca focus funcționalitatea, calitatea materialelor și o formă simplă, bine definită a obiectelor. Forma sa atemporală și perfect rafinată, în spiritul minimalismului, oferă nouă finisaje: crom, nichel, grafit, cupru, cupru periat, auriu, auriu periat, negru/auriu și negru, cu un spectru extins de opțiuni de design – de la baterii OMNIRES standard sau montate pe perete, până la sisteme mai elaborate cu baterii termostatice, comutatoare de funcție, jeturi de masaj sau capete de duș cu două funcții. 

OMNIRES SHELL M+ – din dorința de a crea o colecție cu proporții ideale și o formă sculptată, ușor de utilizat, datorită liniilor subțiri și a designului care se îngustează ușor spre bază, Bartłomiej Pawlak și Łukasz Stawarski au adus aerul contemporan în produsele sale. Cu forme eliptice, minimaliste, atât cada, cât și lavoarul SHELL M+, amplasate în baie, oferă imaginea unei încăperi de epocă neatinsă, cu opere de muzeu, având în compozția lor un material inovator, elementul principal fiind piatra dolomită poloneză, ce asigură o durabilitate și rezistență de durată produselor. 

Descoperă colecțiile de mai sus și produsele aferente pe melthdesign.ro dacă și tu îți imaginezi deja cum ar arăta ele integrate în baia ta! 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read