La aniversarea de 15 ani, Somfy România lansează un produs revoluționar pentru piața smart home

Must read

TaHoma® Switch, un nou produs revoluționar pe piața smart home din România

În ciuda provocărilor globale în curs de desfășurare, Grupul Somfy continuă să investească în inovare, iar în ultimii 10 ani a lucrat să transforme ecosistemul de casă inteligentă în cel mai complet și mai deschis de pe piață. Astfel, la începutul anului a lansat pentru clienții finali – TaHoma® Switch, primul control inteligent care centralizează și controlează echipamentele inteligente din locuință, printr-o simplă apăsare de buton. TaHoma® Switch este compatibilă cu aproape 300 de game de produse Somfy și de la mărci partenere. 

Somfy România a introdus recent și pe piața locală Tahoma Switch, care va aduce în casele românilor un control inteligent complet, și mai multă personalizare, simplificare și un nivel ridicat de confort pentru momentele petrecute în interior.

În același timp, Somfy își propune să joace un rol cheie în a-și ajuta partenerii să-și digitalizeze afacerea și să le simplifice instalarea și întreținerea produselor, dar și interacțiunea cu clienții finali. Astfel, lansează TaHoma® Suite, cea mai recentă inovație dedicată profesioniștilor, care face conectivitatea mai simplă, mai accesibilă și mai intuitivă. 

Într-un context de piață atât de particular și dinamic, tendințele de locuit s-au schimbat, întrucât perioada pandemică ne-a întărit aspectele fundamentale, oamenii fiind preocupați acum de căutarea confortului și salvarea de consum energetic. 

”Lucrul de acasă i-a determinat pe clienți să investească mai mult ca oricând în starea lor de bine și confortul lor din interior. Un alt aspect pe care îl observ este creșterea conștientizării către performanța energetică și vedem aici investiții semnificative în sisteme de umbrire solară și automatizarea acestora. Tot mai mulți își doresc o casă inteligentă și astfel, să realizeze economii de energie. Calculele noastre ne indică faptul că anul acesta vom depăși pragul de 10.000 de obiecte conectate în cloud, pe teritoriul României”, completează Vlad Rovo.

Momente cheie în cei 15 ani de existență Somfy România:

2017 – Transferul din Ungaria către un management local, prin numirea în funcția de Country Manager pe Vlad Rovo

–  Înființarea unui punct de lucru la București, mutarea într-un nou sediu, cu sală de formare și depozit dotat cu tehnologie modernă

– Lansarea în România a soluțiilor de casă conectată, precum și a tehnologiei IO-homecontrol, prima tehnologie radio bidirecțională din domeniul sistemelor de umbrire și acces.

 2018 – Lansarea programului Somfy Expert în care au fost înrolați partenerii specializați Somfy care se adresează clienților finali

– Implementarea unui sistem CRM și a unui sistem ERP

– Lansarea gamelor de produse inteligente pentru supraveghere video și controlul temperaturii

– Aderarea ca membri în organizații cu focus pe Eficiență Energetică: RoGBC, Asociatia KNX

 2020 – Asocierea în ROENEF și contribuția la elaborarea „Ghid de finanțare casă eficientă energetic – AFM”

– Lansarea seriei de webinarii în timpul lockdown-ului pentru formarea partenerilor

– Cea mai bună dinamică de creștere a afacerilor de la înființarea companiei

2021 – Implementarea soluțiilor Somfy în cadrul unor proiecte de referință precum Sea ON Mamaia sau Nordis Mamaia Faza 1 în segmentul rezidențial-hotelier sau sediul Messer România Gaz, noul sediu Kärcher România din București, sediul Leier România din județul Alba, Inna Schaeffler Brașov – Clădirea nr 3, Fabrica AMF Brums din Roman, Centrul Logistic Mega Image din Ștefănești, în segmentul clădirilor comerciale și industriale.

– Peste  10.000 de echipamente conectate în cloud, pe teritoriul României 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read