Soluțiile de umbrire inteligentă de la Somfy se mișcă în ritm cu nevoile tale

Must read

Și tu ai auzit de perdelele și draperiile care se mișcă singure, la apăsarea unui buton, dar parcă nu îți vine să crezi că e adevărat? Da, ai auzit bine și e atât de adevărat! Acum nu mai trebuie să te ridici de pe canapea ca să tragi perdelele și draperiile atunci când vrei puțină intimitate, mai multă lumină naturală când lucrezi de acasă sau întuneric ca să te poți bucura de un film. Poți instala un ansamblu cu motor electric și o șină specială care automatizează întregul proces.

Îți spunem mai jos despre sistemul de automatizare Somfy care face totul posibil

Perdelele și draperiile nu mai sunt doar bucăți de țesătură care îți acoperă ferestrele. Acestea devin un membru activ al echipei de produse inteligente a casei tale, servind multe funcții diferite, adăugând în același timp beneficii și în designul estetic al interiorului. Și cel mai important, se mișcă în ritm cu tine.

De ce perdelele și draperiile motorizate sunt atât de speciale?

Dacă îți dorești o casă prietenoasă cu mediul, locuințele automatizate reprezintă una dintre cele mai eficiente și simple modalități pentru a impiedica risipa de energie pe termen lung.

Umbrirea inteligentă ajută să maximizezi folosirea luminii naturale, păstrând căldura în interiorul casei pe timp de iarnă și ținând-o la distanță pe timp de vară, reducând astfel și costurile energiei electrice.În plus, mobilierul și bunurile tale nu se mai deteriorează în timp.

Perdelele și draperiile motorizate se pot integra într-un sistem de casă inteligentă Somfy care permite acţionarea automată a acestora prin realizarea unor setari bazate pe obiceiurile zilnice personale. În acest caz, controlul smart al soluțiilor de umbrire de interior se va realiza cu ajutorul TaHoma Switch, unitate de comandă controlată prin simpla apăsare a unui buton sau de la distanță, din aplicaţia de mobil dedicată sau prin comenzi vocale. TaHoma Switch este compatibilă cu principalii asistenți vocali de pe piață: Google Assistant, Alexa și Siri, cu peste 200 de dispozitive diferite și 21 de mărci de casă inteligentă renumite.

Confort prin control de la distanță

Confortul nu este singurul avantaj pe care ți-l poate aduce un sistem de automatizare pentru perdele și draperii. Protejarea intimității în locuință este un alt beneficiu de care te poți bucura. Fie că faci sport în fața televizorului, fie că dansezi în oglindă sau pur și simplu te-ai întins în pat și ai uitat să tragi draperiile, perdelele și draperiile automatizate se deschid, se reglează și se închid automat sau cu un singur click. 

  • Gestionarea luminii în orice moment al zilei.
  • Silenţioase și uşor de utilizat datorită funcţiei Touch Motion. O singură atingere și perdeaua va termina automat mişcarea.
  • Poziţia „My” permite configurarea poziţiei preferate, între complet deschis și complet închis. 
  • Control facil cu telecomandă, mobil sau voce.
  • Conectivitate cu TaHoma® Switch.

Siguranță, intimitate și protecție

Când se lasă seara, perdelele se închid automat sau cu un singur click, iar luminile se aprind, pentru a proteja intimitatea dn timpul cinei. De asemenea, perdelele motorizate vă pot simula prezenţa în locuinţă cand sunteți în vacanță, pentru a îți oferi sentimentul de siguranță. Prelungiți durata de viaţă a perdelelor prin reducerea la minim a daunelor asociate cu acționarea manuală.

Aspect estetic de invidiat

Este atât de uşor să ascundeți motorul în spatele perdelei! Perdelele motorizate au un aspect rafinat și modern care completează orice tip de decor interior.

  • Design armonios, de o calitate superioară al motorului, cu module de control încorporate. 
  • Fiind uşor de ascuns în spatele perdelei , motorul nu este vizibil.
  • Designul avansat al șinei și consolele pivotante pentru tavan, minimizează fantele de lumină.

Ce tip de motorizare pentru perdele ți se potrivește cel mai bine?

Un partener Somfy Expert din apropierea ta pe care îl poți găsi aici – https://www.somfy.ro/de-unde-cumperi/gaseste-un-punct-de-vanzare îți va propune o soluție potrivită pentru spațiul tău și va prezenta avantajele perdelelor și draperiilor electrice, elementele ce trebuie verificate înainte de instalare, cum ar fi greutatea, dimensiunea și lungimea perdelei.  

Dar e bine să știi că cei de la Somfy România oferă un portofoliu diversificat de soluții inteligente pentru perdele și draperii, de la soluții premium precum GLYDEA ULTRA 60e RTS, variante economice prin gama Movelite 35, dar și game de motorizări WireFree – Movelite WireFree 35 RTS, alimentate cu baterie reîncărcabilă, ideale pentru proiectele de renovare sau spațiile în care nu există o sursă de electricitate în zona ferestrelor. Bateria va necesita reîncărcarea în medie de doar două ori pe an.

O altă soluție este Glydea ULTRA, una premium, concepută pentru o operare ultra-silențioasă, pentru a garanta liniştea din cadrul locuinţei. Suportă o greutate de 60 kg a materialului instalat pe o secțiunea de șină de 10 metri.

E bine să știi că în perioada 23 octombrie – 31 ianuarie 2024, cei Somfy România desfășoară o campanie națională de promovare a soluțiilor de automatizare pentru interior: perdelele, draperii, jaluzele, ceea ce înseamnă că motorizarile perdelelor și draperiilor încep de la doar 699 RON.

Experimentează și tu întregul potențial al perdelelor și draperiilor inteligente cu Somfy, transformându-ți casa în una mai eficientă, mai sigură și mai confortabilă.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read