Soluție completă pentru instalații sanitare cu noile rezervoare încastrate REHAU Mepa

Must read

REHAU Building Solutions, unul dintre liderii de piață în domeniul instalațiilor termice, anunță lansarea pe plan local a produselor REHAU Mepa. Această mișcare strategică marchează un pas important în diversificarea portofoliului de produse oferit de companie. 

“Odată cu introducerea rezervoarelor încastrate REHAU Mepa în portofoliul nostru, REHAU Building Solutions poate oferi o soluție completă pentru instalațiile sanitare, satisfăcând nevoile complexe ale proiectelor de orice dimensiune, în special pe segmentele rezidențial și de birouri, dar și în domeniul comercial și HoReCa. Această inițiativă reprezintă un pas important în consolidarea poziției noastre pe piața locală”, a declarat Laurențiu Chiriac, Head of Building Solutions REHAU România.

Potrivit afirmațiilor sale, peste 60% din proiectele rezidențiale din România cuprind, astăzi, instalații încastrate, iar avantajul major vine din zona integrării acestor solutii cu întregul sistem de management a apei în clădiri. Integrarea produselor REHAU Mepa în portofoliul companiei vine drept o completare a celui deja existent și oferă o soluție completă pentru instalații sanitare. 

REHAU Building Solutions propune astfel rezervoarele încastrate REHAU Mepa, o nouă generație în domeniul instalațiilor sanitare, oferind o asamblare ușoară și numeroase detalii favorabile, care implică instalarea fără utilizarea de unelte și montarea mult mai rapidă pe perete și pardoseală, prin tehnologia EasyConnect.

Cu o selecție vastă și un design elegant, REHAU Mepa oferă și o gamă largă de clapete de acționare pentru toalete și sisteme de spălare a pisoarelor. Flexibilitatea totală în timpul utilizării este garantată de capacitatea elementelor de a se potrivi cu ușurință la orice sistem existent de conducte de apă potabilă și sistem de canallizare menajeră. Rezervoarele încastrate REHAU Mepa sunt fabricate în Germania, respectând cele mai înalte standarde de calitate și fiabilitate. 

“Utilizarea rezervoarelor încastrate REHAU Mepa, alături de sistemele noastre existente, cum ar fi RAUTITAN și RAUSILENTO, permite proiectanților și instalatorilor să beneficieze de o soluție perfect coordonată, care sa optimizeze procesele de instalare,utilizare și întreținere”, a mai spus Laurențiu Chiriac.

Potrivit afirmațiilor sale, optimizarea resurselor atât financiare, cât și de timp și resurse umane a devenit o tendință generală pe segmentul construcțiilor, iar aspectele de acest tip vor face diferența în proiectele de mari dimensiuni vizate de REHAU Building Solutions pentru integrarea noilor produse REHAU Mepa.

„Pentru proiectele rezidențiale în special, dar și pentru hoteluri, clădiri birouri și centre comerciale, produsele REHAU Mepa reprezintă o soluție ideală pentru instalațiile sanitare. Acestea vin în întâmpinarea nevoilor instalatorilor cu un timp de montaj redus, lucru mai eficient, cât și a clienților, oferindu-le pe lângă finalizarea mai rapidă a proiectului, un design elegant și o gamă vastă de opțiuni pentru rezervoarele cu montaj încastrat în perete – cadre pentru toaletă, lavoar, pisoar”, a subliniat reprezentantul companiei.

Mai mult de atât, furnizarea soluțiilor REHAU alături de rezervoarele încastrate REHAU Mepa oferă o serie de avantaje semnificative. Cu tehnologia de îmbinare cu manșon alunecător a sistemului RAUTITAN, etanșeitatea și durabilitatea sunt garantate, asigurând un sistem de alimentare cu apă potabilă fără scurgeri și fără coroziune pe termen lung. De asemenea, izolația fonică excelentă și durabilitatea în timp a sistemului de canalizare RAUSILENTO contribuie la confortul și funcționalitatea optimă a instalației sanitare, asigurând un mediu liniștit și o eliminare eficientă a apelor uzate, indiferent de condițiile de utilizare.

Începând cu 2022, grupul REHAU și-a consolidat poziția de furnizor de sisteme prin achiziționarea producătorului de echipamente sanitare MEPA – Pauli und Menden GmbH, integrând produsele inovatoare ale companiei în portofoliul său și oferind, astfel, sisteme complete pentru instalații sanitare. 

Diviza REHAU Building Solutions, furnizor lider de soluții radiante de încălzire și răcire, dar și sisteme complete pentru instalații sanitare, cât și soluții pentru inginerie civilă creează noi oportunități prin modele de afaceri extinse oferind clienților o valoare adăugată reală. Rețeaua de distribuție este una complexă, formată din parteneriate cu companii de profil, de instalații sau de proiectare din întreaga țară. 

- Publicitate -

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read