Proiect rezidențial de lux unic în Iași: The PEARL

Must read

Dezvoltatorul Charm Properties vă invită să descoperiți un proiect rezidențial unic în Iași: The Pearl. Situat pe strada Profesor Antonin Ciolan, în Copou, clădirea de apartamente premium, încântă prin facilitățile occidentale și grija deosebită acordată detaliilor. 

Proiect rezidențial de lux

The PEARL este o clădire cu apartamente de lux, construită pentru persoanele care doresc să se bucure de vieți confortabile, într-o atmosferă premium. Poziționarea excelentă a proiectului în Copou, permite rezidenților să fie activi social, sportiv și cultural, deoarece ei sunt aproape de restaurante, magazine și parcuri (Expoziției și Copou).   

Proiect rezidențial de lux

De ce este proiectul The Pearl unic în Iași? 

În primul rând, clădirea rezidențială găzduiește o piscină interioară modernă, saună și sală de sport. Toți locatarii au acces la aceste facilități. Sportul devine o îndeletnicire zilnică, antrenantă și distractivă. Sala de sport o să fie echipată cu aparate performante, optime pentru antrenamente cardio și fitness. Ea poate fi folosită și de persoanele care doresc organizarea unor sesiuni de yoga sau meditație.

Proiect rezidențial de lux

Piscina interioară o să fie perla comunității, oferind oamenilor șansa de face sport în apă și de a se relaxa după o zi lungă la locul de muncă. Serviciul de concierge asigură o funcționare fluidă a tuturor lucrurilor din bloc, iar rezidenții capătă libertatea de a se bucura de viață. 

Proiect rezidențial de lux

Cum ar fi dacă ați putea respira aer curat în fiecare zi? Clădirea o să fie dotată cu un sistem performant de ventilație și filtrare al aerului. În acest mod, rezidenții pot inhala aer curat și proaspăt, lipsit de poluare. Ei nu mai sunt condiționați de deschiderea geamurilor pentru proverbiala „aerisire”. Aceasta se face într-un mod avansat, cu ajutorul unei tehnologii moderne. În plus, proprietarii de mașini electrice pot folosi cu încredere stațiile de încărcare The Pearl.

Eleganță. Rafinament și pasiune pentru lux 

Charm Properties este un dezvoltator din România, format de antreprenori care au lucrat în domeniul construcțiilor în Londra în ultimii 13 ani. Accentul pe calitate, seriozitatea fiecărei acțiuni întreprinse pe șantier și profesionalismul muncitorilor se vede în calitatea fiecărui proiect Charm. The Pearl este o clădire cu apartamente de lux cu 2, 3, 4 și 5 camere, parcare subterană și zone comune pentru proprietari. 

Proiect rezidențial de lux
Proiect rezidențial de lux

Proiectul se distinge de celelalte construcții din Copou prin calitatea deosebită a materialelor folosite, eleganță sublimă a designului arhitectural și confort sporit pentru rezidenți. Apartamentele de la parter au grădini generoase, luxuriante și potrivite pentru găzduirea unor întâlniri vibrante cu cei dragi. 

Apartamentele de la etajele intermediare au balcoane superbe, unde Copoul își relevă frumusețea. Notele eleganței supreme se văd la etajul 4, unde se regăsesc apartamentele cu 5 camere. Acestea au terase acoperite și descoperite, pentru mobilitate suplimentară față de spațiile interioare impresionante. Proprietarii pot decora terasele pentru a crea locuri spectaculoase. 

Exclusivitate premium la dispoziția ieșenilor

Proiect rezidențial de lux

Achiziționarea unui apartament de lux în Copou începe cu contactarea agenților Charm Properties. Ei vă pot oferi acces la informații detaliate despre proiectul rezidențial The PEARL, localizat pe strada Profesor Antonin Ciolan, aproape de strada Viticultori. 

Contact: 

Număr de telefon: 0735.848.460 

Adresa de email: office@charmproperties.ro 

Facebook

Vizitează pagina proiectului: The PEARL

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read