OMNIRES: un brand pentru băi cu personalitate

Must read

Sanctuar al intimității și al întâlnirii cu cel mai sincer tu, baia se poate transforma dintr-un spațiu banal, aflat sub semnul necesarului, într-o încăpere pe măsura personalității tale. O cameră de baie poate fi jucăușă și nonconformistă, sofisticată și versatilă, organică și minimalistă, dovedindu-se în același timp funcțională și robustă.

Indiferent însă de stilul care te definește, îți poți oglindi personalitatea în propria baie apelând la produse din colecțiile OMNIRES. Cu un design elaborat și conștient de mediu, obiectele sanitare OMNIRES sunt gândite astfel încât să existe un echilibru perfect între formă și funcție, îmbinând performanța ridicată a produsului cu o linie estetică unică. 

OMNIRES creează produse atemporale, care se potrivesc oricărui stil și care satisfac cele mai înalte exigențe. Astfel, dacă preferi interioarele eclectice, care îmbină arhitectura veche cu soluții de design contemporan, poți combina produsele din colecțiile OMNIRES SHELL și Y pentru a obține atmosfera dorită. Formele curate și simple ale armăturilor de baie, de culoarea cuprului periat cald, maro-roșcat, împreună cu nuanța albă clasică a căzii și a chiuvetelor scot în evidență elementele arhitecturale vintage, legând subtil trecutul de prezent și transformând camera de baie într-un spațiu luxuriant și intim în același timp. 

Dacă în tine se întâlnesc pasiunea japoneză pentru simplitate și afinitatea scandinavă pentru natură, atunci îți poți crea în baie propria oază de liniște și armonie în stil Japandi mixând produse din colecțiile MODERN PROJECT și Y. Cu un design rafinat, creat în spiritul minimalismului, colecția Y încântă prin linia a simplă și o formă impecabilă, oferind în același timp nenumărate opțiuni de design interior. 

În cazul în care cauți simetrie în tot și toate, vei putea să-ți oglindești stilul într-o baie în care culorile îndrăznețe și formele geometrice ale colecției OVO M+ creează compoziții neașteptate și vibrante, ce adaugă caracter oricărui interior, accentuându-i individualitatea. Disponibile în nuanța alb clasic și în șase finisaje mate inspirate din natură – teracotă, coral, olive, bleumarin, cenușiu și lavă neagră, căzile și chiuvetele din colecția OVO M+ dau naștere unui spațiu minimalist, dar plin de vitalitate și energie. 

Dacă personalitatea ta vibrează la principiile și formele arhitecturii clasice, dar în același timp e puternic ancorată în contemporan, baia ta își va defini stilul prin obiectele din colecția OMNIRES NEO+. Inspirată din formele neoclasice și având o eleganță sofisticată și atemporală, colecția OMNIRES NEO+ este o fuziune impecabilă a minimalismului contemporan cu detalii tradiționale care au trecut proba timpului. Forma ergonomică, special conturată a căzilor de baie, decupajul distinct de la bază, curbele și jantele finisate subtil atrag privirea prin finețe și dau o notă de eleganță acronică oricărei camere de baie. Această geometrie subtilă se completează perfect cu designul minimalist al fitingurilor, al căror finisaj auriu periat opulent este o caracteristică decorativă atrăgătoare. 

Pe lângă un design recompensat cu premii la competiții internaționale precum Red Dot Design Award, Good Design, iF Design Award sau German Design Award, produsele OMNIRES integrează și tehnologii sustenabile cum este Eco Water, ce permite reducerea consumului de apă cu până la 50%, și Air Water, ce oferă o curgere lină a apei, uniformă și silențioasă. 

Cu OMNIRES te poți exprima și poți impresiona în același timp. Descoperă colecțiile acestui brand polonez pe www.melthdesign.ro și creează-ți propria oază de relaxare, pe măsura personalității tale. 

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read