O nouă sticlă pentru control solar, cu două straturi de argint și aspect gri-neutru de la Guardian Glass Europa

Must read

Guardian Glass introduce un nou tip de sticlă pentru control solar, cu două straturi de argint, cu aspect gri-neutru, care preîntâmpină tendințele arhitecturale în materie de fațade și ferestre. 

Guardian SunGuard® SuperNeutral™ SN63 nu numai că satisface trendurile arhitecturale curente, dar oferă și o serie de îmbunătățiri la nivelul performanței, inclusiv: 

  • O transmisie ridicată a luminii (63% pentru vitraj dublu (IGU)*  și 56% pentru cel triplu (IGU)*, 
  • Izolare termică excelentă (valoarea Ug= 1.0 W/M2K pentru vitraj dublu și 0.5 W/M2K pentru vitraj triplu),
  • Control solar excelent (33% pentru vitraj dublu și 30% pentru triplu). 
  • Reflexie externă foarte scăzută (12% pentru vitraj dublu și 14% pentru triplu), 
  • Reflexie internă neutră și scăzută (16% pentru vitraj dublu și 19% pentru triplu). 

Aceste atribute de performanță fac ca SunGuard SN 63 să fie alegerea ideală pentru ferestrele și fațadele dublu sau triplu vitrate. 

“În proiectele de design interior, percepția asupra culorii gri a fost mult timp zdruncinată, fiind considerată întunecată și deprimantă. Acum, casele, birourile și clădirile publice sunt decorate cu nuanțe de gri la modă, o culoare extrem de versatilă. În Europa, proiectele care folosesc în designul de exterior sticla abordează același trend. Arhitecții se îndepărtează de fațade vitrate cu un aspect verzui, alegând soluții din sticlă cu un aspect gri-neutru, care oferă clădirii o notă mai sofisticată și elegantă.” – Nicolas Gouzou, Product Manager Guardian Glass Europa

 

sticlă pentru control solar, cu două straturi de argint
Guardian Glass Europa lansează noua sticlă pentru control solar, cu două straturi de argint, cu aspect gri-neutru și performanță sporită (Photo © Bartosz Makowski, GRDPR159 SN63, fotografie necontractuală).

Datorită contribuției comunității de design și arhitectură, Guardian Glass a dezvoltat acest produs întocmai pentru a preîntâmpina acest trend ascendent. 

“În completarea esteticului, am îmbunătățit și performanța produsului pentru a oferi o combinație excepțională de beneficii, permițând arhitecților să ajusteze anveloparea clădirii în funcție de mediu și climă, dar și să furnizeze un confort optim locatarilor”, a adăugat Gouzou.

SunGuard SN 63 este disponibil atât în varianta nesecurizabilă, cât și cea securizabilă.

Guardian Glass dezvoltă și redefinește continuu gama de produse din sticlă pentru protecție solară – SunGuard astfel încât să întâmpine și să depășească cerințele arhitecților și ale designerilor. 

Guardian Glass va expune la Glasstec – SALA 10 | STANDUL A24 (23 – 26 octombrie – Düsseldorf, Germania).

Vizitați guardian.com

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read