Design industrial, cu ferestre din podea până în tavan, în stil newyorkez

Must read

Cele mai interesante și unice spații de locuit se nasc pe locul unor foste spații industriale, iar astăzi povestea noastră este despre astfel de locuințe. O clădire veche a unei foste fabrici din Copenhaga, care a fost recent transformată într-un complex de apartamente cu caracteristici impresionante și design industrial. Tavane cu înălțime mare, ferestre uriașe din podea până în tavan și două mezanine cu dormitoare.

Apartamentul este un exemplu magnific de design industrial, cu ferestre din podea până în tavan, plan deschis, scări plutitoare și mult caracter în adevăratul stil newyorkez. Este situat confortabil la parter, cu intrare proprie și două terase minunate.

Este o casă modernă și funcțională, cu detalii industriale expresive și linii geometrice. Toți cei 95 de metri pătrați sunt utilizați inteligent și decorati cu gust cu materiale precum oțel, sticlă, beton și lemn.

Ușa de la intrare se deschide spre o bucătărie cu sufragerie mare și deschisă. Bucătăria emană calitate și adaugă o căldură scandinavă deosebită.

Livingul este luminos și spațios și are acces direct la una dintre cele două terase.

Cele două scări sculpturale din living duc la un dormitor confortabil, precum și la o mansardă cu vedere la camera de zi. Celelalte două dormitoare sunt la parter și ambele au uși spre terasa privată din partea din față a casei. Baia se potrivește cu designul elegant al apartamentului, cu materiale de calitate și încălzire prin pardoseală.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read