Daikin România lansează propriul magazin online – buydaikin.ro

Must read

Daikin România, subsidiara locală a liderului mondial pe piața aparatelor de aer condiționat, lansează magazinul online buydaikin.ro, prin intermediul căruia oferă clienților săi acces rapid la soluțiile de climatizare și purificare a aerului, printr-o experiență completă și simplă, direct din confortul propriei locuințe, propulsând astfel Daikin printre companiile axate pe servicii digitale.

Indiferent de modelul de aparat de aer condiționat achiziționat ales, montajul este asigurat de un partener autorizat Daikin rapid, în maximum 5 zile de la data achizitiei, iar costurile pentru aceste servicii sunt incluse în mod transparent în coșul de cumpărături. Astfel, clienții beneficiază de un pachet complet de servicii încă din etapa de achiziție, economisind timpul pe care l-ar fi alocat pentru identificarea unui centru service autorizat sau pentru stabilirea montajului.

Platforma online buydaikin.ro oferă transport gratuit pentru orice comandă, indiferent de valoarea acesteia, iar unitățile de aer condiționat înscrise în platforma Stand By Me, vor beneficia gratuit de garanție extinsă de până la 5 ani. 

magazin online

Lansarea magazinului online dedicat sistemelor de climatizare și purificare a aerului Daikin  face parte din strategia companiei de a fi mai aproape de consumatori. Produsele sunt doar la un click distanță, soluțiile de climatizare sunt pliate pe nevoile dinamice ale clienților, montajul este inclus, economisind astfel timp și bani, iar experiența de achiziție este premium, atât prin produsele de înaltă calitate, cât și prin interacțiunea permanentă cu Daikin pe întreaga durată de viață a echipamentelor.

Prin toate activitățile sale, Daikin dorește să ofere consumatorilor servicii și soluții inovatoare ale portofoliului de produse, inclusiv pe linii noi de business, precum acest nou e-shop.

Odată cu buydaikin.ro, Daikin integrează soluțiile de purificare și climatizare durabile și eficiente din punct de vedere energetic cu servicii de consultanță, suport și instalare într-un singur loc, oferind o experiență completă și rapidă de achiziție. Noua platformă online pune la dispoziția clienților finali rezidențiali aparate de aer condiționat de tip monosplit și multisplit, dar și purificatoare de aer.

„Încă de la începutul pandemiei, de când casele au devenit și birou, dar și grădiniță, școală, sală de sport și nu numai, a crescut preocuparea oamenilor pentru calitatea aerului din spațiile în care își petrec timpul și, în același timp, s-a schimbat radical felul în care fac cumpărături. Clienții își doresc din ce în ce mai multe lucruri, în primul rând să poată achiziționa online din cât mai puține click-uri, să aibă informații complete, iar noi, la Daikin, căutăm în permanență să venim cu noi soluții orientate spre nevoile și așteptările consumatorilor, astfel că lansarea propriului magazin online este încă un pas pe care îl facem în această direcție – Daniel Vasile, Managing Director Daikin România.

Magazinul online Daikin include un configurator inteligent de produse pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a-și alege corect echipamentele potrivite spațiului pentru care sunt destinate și toate accesoriile compatibile, în funcție de indicatori precum suprafață sau tipul de izolație a locuinței. Mulțumită acestui instrument de consultanță digitală, clienții vor afla rapid care este soluția de climatizare care corespunde nevoilor și dorințelor lor, dar și capacitatea adecvată suprafeței pe care echipamentul urmează să o deservească.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read