Cum și-a renovat un proprietar casa de vacanță, veche de peste 100 de ani

Must read


Proprietara acestei case de vacanță din Suedia și-a renovat singură cabana de vară, a făcut literalmente toată munca singură, încet și pas cu pas timp de 7 ani. Linda iubește istoria, restaurarea și renovarea. Și ceea ce nu știe, învață. Ea a făcut totul, de la săpat din fundația casei până la reconversia podului în spațiu de locuit.

A primit o casă veche din secolul al XVIII-lea, cu istorie și interioare dărăpănate, așa că aproape totul a trebuit schimbat, de la etaje la ferestre. A făcut chiar și o seră drăguță în grădină din resturile de la ferestrele vechi, fiind inspirată dintr-o revista home & deco.

Linda este a cincea generație care locuiește în casă, iar înainte a fost abandonată timp de 35 de ani, ceea ce și-a lăsat amprenta. Nu erau multe detalii vechi pe care să le poată salva. Nu a fost trasă apa și electricitatea și nici o toaletă, iar în tavan era o gaură mare. Cu toate acestea, apa de ploaie nu adusese nicio pagubă majoră structurii casei.

Interiorul acestei case de vacanță captivează prin sinceritatea și pasiunea pe care proprietara le-a impregnat în întreaga amenajare. Fără soluții de design impresionante, dar se simte că întregul decor a fost făcut cu mare dragoste.

Camera de zi a fost prima cameră care a fost finalizată. Podeaua a luat cel mai mult timp pentru a fi recondiționată și refăcută de la zero.

Când stau pe canapea, știu că fiecare centimetru de dedesubt și din jurul meu este renovat cu transpirație și dragoste pentru acest loc și casă.

Își iubește casa de vacanță din mai multe motive. În mare parte, pentru că aceasta nu a fost construită de cineva cu mulți bani, ci cu mijloacele care existau la acea vreme. A continuat în același spirit să construiască cât mai organic și natural.

Filozofia mea este că, dacă vrei ceva, trebuie să faci ceva în legătură cu asta. Nu pierdeți timpul gândindu-vă că nu este posibil. Dacă vrei, o poți face, trebuie doar să îndrăznești. Majoritatea lucrurilor funcționează, chiar dacă unele lucruri durează puțin mai mult decât credeai.

Interiorul bucătăriei a fost realizat cu produse de la Ikea. Scaunele din jurul mesei sunt din secolul al XIX-lea și au fost cumpărate la o licitație.

Linda a renovat hota și a instalat o sobă veche similară cu lemne, care era înainte în casă. În timpul iernii, aragazul cu lemne răspândește căldură plăcută.

Anterior, etajul superior consta într-un pod rece pe care Linda l-a transformat în spațiu de locuit, la mansardă.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read