Casă desprinsă din basme pe locul unui vechi hambar, în Malibu

Must read

Înainte de weekend, parcă apetitul la visare către meleaguri însorite și vacanțe este mai mare. Iar această casă pare desprinse din basme. Casa din Malibu este atât de minunată în special datorită trecutului său. Construit în 1940, vechiul hambar făcea parte dintr-o fermă tipic americană, de 1,2 hectare, chiar deasupra plajei Carbon Bach, iar astăzi este parte din istoria Malibu.

În ceea ce privește desginul de interior, arhitecții au încercat să păstreze cât mai multe elemente de decor originale, combinând armonios atmosfera cu un mobilier modern.

Vechiul hambar a fost frumos restaurat cu o combinație de detalii originale vechi și noi completări, cum ar fi o bucătărie modernă și o piscină în aer liber.

Casa este înconjurată de verdeață și are un exterior din lemn roșu, lucru rar în aceste locuri unde arhitectura colonială și mediteraneană este populară. Datorită arhitecturii hambarului, camerele din casă sunt foarte spațioase, iar tavanele înalte oferă mult aer și lumină.

Pardoseala originală din cărămidă roșie este combinată cu o bucătărie neagră cu electrocasnice de designer, insula bucătăriei are un blat de marmură, iar oalele sunt atârnate pe peretele de cărămidă vopsit în negru pentru un aspect ”ca la fermă”.

Tot în living găsim rafturi din podea până în tavan, podea din cărămidă roșie și tavan înclinat din lemn pentru a adăuga personalitate spațiului.

Grădina originală a fost transformată în spații private, cu dormitoare mari, băi proprii și ferestre mari cu vedere spre grădină.

Grădina minunată are mai multe pavaj de piatră care duce prin plante și până în casă. O mică piscină se află vizavi de casa principală. Grădina are mai multe locuri pe terasă pentru a sta soare și a admira peisajul din jur.

Și dacă până acum am visat și am admirat, costul acestei proprietăți de 4.7 milioane de dolari parcă ne trezește la realitate 🙂 Proprietatea a fost cumpărată recent de fostul comentator sportiv ESPN, Bill Simmons.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole

Must read