Cartierul Pipera, în top pe ansambluri rezidențiale premium și luxury

Must read

Cartierul Pipera din Nordul Bucureștiului reprezintă unul dintre cele mai mari atracții pentru tinerele familii și pentru cei care vor să facă o investiție imobiliară, care să le asigure câștiguri generoase din chirii sau revânzare – este concluzia Raportului North Bucharest Investments despre zona Pipera.

Pipera este alegerea perfectă pentru toți cei care sunt în căutarea unui stil de viață luxos și confortabil. Cartierul beneficiază de numeroase avantaje, de la infrastructură bine dezvoltată, până la un profil de cumpărător înclinat spre investiții priofitabile și un mediu optim de locuire. 

Infrastructură excelentă:

Pipera se bucură de o poziție strategică, fiind situată la doar 10 minute cu mașina de Centura Bucureștiului și de ieșirea pe autostrada A3. Principalele artere ale cartierului includ Bulevardul Pipera și Strada Erou Iancu Nicolae, care asigură acces rapid către centrul Capitalei, către zona Grădinii Zoologice, spre zona comercială Băneasa și Aeroportul Internațional Otopeni.

Profil de cumpărător diversificat:

Pipera atrage în mod special familiile tinere, cu vârsta medie a rezidenților de 38 de ani. Majoritatea cumpărătorilor sunt căsătoriți, cu studii superioare finalizate și lucrează în corporații, ocupând funcții de middle și top management. Printre profesiile predominante se numără IT-iști și oameni din domeniul financiar, cu venituri lunare de peste 8.000 de lei.

Evoluție pozitivă a prețurilor imobiliare:

Dezvoltarea economică a României în ultimele decenii a dus la o expansiune semnificativă a zonei Pipera, transformând-o în una dintre cele mai atractive zone pentru investiții imobiliare. Școli internaționale de prestigiu, centre comerciale cu branduri de renume și mari dezvoltatori imobiliari au ales să investească în Pipera. 

“Această creștere a interesului pentru zonă a avut ca efect pe termen lung majorarea constantă a prețurilor pentru locuințe, ceea ce asigură un randament bun pentru toate investițiile imobiliare din Pipera. În prezent, prețul mediu pe metru pătrat depășește 2.200 de euro, comparativ cu aproximativ 1.000 de euro în 2015.  Raportul North Bucharest Investments arată că tendința de creștere a prețurilor se va menține și în anul 2024, făcând din zona Pipera o opțiune foarte tentantă pe termen lung pentru investitori”, susține Vlad Musteață, CEO al North Bucharest Investments. 

În concluzie, Pipera devine o alternativă pentru zonele Herăstrău și Primăverii datorită prețurilor mai mici pe metru pătrat, dar și a facilităților și a unei poziționări comparabile. 

Zona beneficiază de o infrastructură excelentă, fiind la doar câteva minute distanță de parcuri, centre comerciale și principalele artere de transport. 

„Ansamblurile rezidențiale din Pipera, precum ARQA Jolie Village, Nusco City, H Pipera, MTM Sky Residence, North Avenue, Pipera H, North Gate, First Estates sau Crystal North, oferă finisaje premium și facilități care răspund exigențelor tuturor categoriilor de cumpărători. Acest mix de avantaje face din Pipera o opțiune atractivă pentru cei care caută un stil de viață confortabil, intim și luxos”, afirmă Vlad Musteață, CEO al North Bucharest Investments

North Bucharest Investments oferă, pe lângă portofoliul de imobile în cele mai de renume ansambluri, și unele dintre cele mai exclusiviste și scumpe imobile din București. 

Iată o listă cu câteva dintre proprietățile disponibile:

IQON: Acest ansamblu de vile elegante este situat în zona de Nord a Bucureștiului, în apropiere de ARQA Jolie Village, Băneasa Shopping City și Pipera Plaza. Prețurile acestor vile încep de la 1,1 milioane de euro + TVA și pot ajunge până la 1,5 milioane de euro + TVA.

ARQA Jolie Village: Acest complex rezidențial prestigios se află în zona Erou Iancu Nicolae și oferă o atmosferă plină de spații verzi generoase, o piscină și un loc de joacă pentru copii. Apropierea de școli, precum Cambridge School, British School of Bucharest, Liceul Francez, Școala Americană, dar și de alte facilități (Grădina Zoologică, Pădurea Băneasa și Galeria Comercială Jolie Ville) adaugă un plus de valoare. Prețurile pentru apartamentele cu 4 camere în acest complex pot ajunge până la 380.000 euro + TVA, în timp ce un apartament cu 2 camere costă, în medie, 188.000 euro + TVA.

Casa Erou Serban Ion: Această vilă tip duplex cu 5 dormitoare oferă vedere la lac și finisaje de lux. Prețul acestei proprietăți este de 495.000 euro + TVA.

Bellemonde: Situat în apropiere de Pădurea Băneasa, Pipera Plaza și Jolie Ville, precum și de British School of Bucharest și Școala Americană, proiectul Bellemonde oferă o gamă variată de facilități, inclusiv restaurant, magazine, salon de înfrumusețare, hub & lounge, saună, masaj, piscină în aer liber și loc de joacă interior. Cea mai mare unitate locativă disponibilă are o suprafață de 237,4 mp, cu un teren de 289 mp și un preț de 482.000 euro + TVA.

North Avenue: Acest proiect rezidențial premium se remarcă prin terasele mari și spațioase, având o suprafață minimă de 84 mp per apartament. Ansamblul dispune de fațade ventilate, sală de sport, servicii de concierge și o cafenea dedicată exclusiv rezidenților. Un apartament cu 3 camere și o suprafață de 118,12 mp are un preț de 206.710 euro + TVA.

Aceste imobile reprezintă câteva dintre cele mai scumpe și exclusiviste opțiuni de pe piața imobiliară din București, oferind confort, lux și facilități deosebite pentru cei care caută o locuință premium.

HOME TALKS / AMENAJARE APARTAMENT / AMENAJARE CASĂ / DESIGN

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read