Cabana Șapte, o relație aproape intimă cu natura datorită fațadei din sticlă

Must read

Avem o țară cu priveliști superbe. Puțini proprietari au însă viziune și curaj pentru a construi case de vacanțe care să ne aducă mai aproape de mediul înconjurător. Cabana Șapte de la poalele Munților Făgăraș, cu design scandinav și deschis către natură datorită fațadei din sticlă, este un act de inspirație și îndrăzneală.

Cabana Șapte
Photo credit: www.cabanasapte.com

Proiectul a fost realizat în 2017 și a presupus renovarea și extinderea unei cabane vechi pe care doi frați au achiziționat-o în anul 2016. Din decembrie anul trecut și până azi, casa de vacanță a găzduit turiști din toată lumea, dar mai ales români care apreciază frumusețea naturii și a unei construcții altfel: minimalistă-industrială, cu multă lumină naturală și mai ales cu personalitate.

Imediat cum ajungi, ești impresionat de arhitectura casei datorită fațadei din sticlă. Beneficiile unei astfel de fațade sunt infinite. Sticla a reușit să recreeze spații mai deschise, mai fluide, mai transparente, dar nu în ultimul rând mai luminoase. Iar aici marele atuu este conexiunea cu mediul pe care o simțim indiferent de anotimp, dar mai ales iarna, cand stai confortabil înăuntru, la căldură, dar simți totuși că ești afară, aproape de râul din fața casei, de brazi și de munți. Iar dacă se întâmplă să ningă, atunci peisajul este desprins din povești.

Cabana are 5 dormitoare și compusă dintr-un living foarte spațios, dining și o zonă de bucătărie deschisă. Trei dormitoare sunt situate la etajul 1 și două dormitoare la parter, completate de două băi cu duș.

Livingul generos al Cabanei Şapte însă, este în completă legătură cu exteriorul datorită fațadei din sticlă, natura devenind astfel încă un oaspete al casei.

O vizită la Cabana Șapte trebuie însoțită de câteva cărți bune pentru că proprietarii au creat un ”colț” perfect pentru citit, cu fotolii confortabile, chiar lângă fațada din sticlă.

Recomandăm o vizită, iar dacă, înainte, vreți să intrați în atmosferă atunci urmăriți acest video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ultimele articole

Must read