Bebe Tei și Farmacia Tei pentru prima dată în Craiova

Must read

Grupul francez de real estate Catinvest își completează mixul de retail și aduce brandurile Bebe Tei și Farmacia Tei pentru prima dată în Craiova. În prezent, grupul francez oferă acces la peste 200 de mărci de top din retail, modă, produse alimentare și divertisment.

Bebe Tei și Farmacia Tei vor fi deschise în vara acestui an în ElectroPutere Mall, vor ocupa o suprafață de aproximativ 2.400 de metri pătrați și vor comercializa peste 60.000 de produse din toate categoriile de interes, de la dermato-cosmetice și cosmetice, puericultură mică și mare, îngrijire mama și bebe, alimentație sănătoasă, jucării, medicamente cu și fără rețetă medicală și până la produse veterinare.

„Ne-am propus ca în fiecare an să avem câte trei deschideri în provincie și ne bucurăm că din vară vom fi prezenți cu conceptul nostru și în Craiova, în ElectroPutere Mall. Este o deschidere importantă în strategia noastră de extindere, și suntem convinși că Bebe Tei și Farmacia Tei vor avea un impact pozitiv în rândul clienților centrului comercial”, a declarat Roxana Maftei, fondatoarea Farmacia Tei.

Printre mărcile sonore și cu prezență exclusivă în ElectroPutere Mall se numără Mango, Musette, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Calzedonia, BSB, Intersport sau C&A.

„Succesul ElectroPutere Mall crește cu fiecare nouă deschidere, iar prezența brandurilor Bebe Tei și Farmacia Tei în premieră în Craiova, este un moment mult așteptat. Vrem să fim locul în care se găsește orice produs, echipament sau accesoriu pentru fiecare membru al familiei. În prezent, cu peste 200 de magazine, clienții noștri găsesc la ElectroPutere Mall o ofertă completă și cele mai bune branduri din domeniul modei, sportului, echipamentelor pentru casă, restaurantelor și divertismentului. Suntem recunoscători partenerilor noștri pentru încredere și ne asigurăm că o merităm investind continuu în extinderea și dezvoltarea acestei zone comerciale și consolidându-ne poziția de lider în regiune”, a declarat Bertrand Catteau, CEO al Catinvest Group.

- Publicitate -

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read