Atmosferă de Crăciun cu o gamă de iluminat cu consum redus

Must read

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, a lansat colecția de produse și decorațiuni dedicate Sărbătorilor de iarnă. Astfel, clienții vor putea găsi atât în magazinele retailerului, dar și online, o gamă completă cu circa 1500 de produse, de la brazi artificiali în dimensiuni și culori diferite, până la instalații și decorațiuni care vor oferi un aspect festiv oricărei case.   

Pentru colecția de Crăciun de anul acesta, Leroy Merlin a conceput patru stiluri decorative tematice potrivite celor mai exigente preferințe în materie de decorațiuni: tradițional (Crăciun în familie), magic (Magia de cristal), romantic (Crăciun romantic) sau cocktail (Crăciun Cocktail). 

Potrivit reprezentanților companiei, colecția dedicată sărbătorilor de iarnă cuprinde un număr total de aprox. 1500 produse, cu prețuri care pornesc de la 14.90 lei pentru un brad artificial de Crăciun de dimensiunea 60 cm sau 11.39 lei pentru un set de 8 globuri. 

De asemenea, Leroy Merlin lansează cu această ocazie și o gamă de iluminat cu consum redus de energie, astfel încât clienții să se poată bucura de o atmosferă de poveste în propria casă, fără costuri mai mari la utilități. Printre produsele care înregistrează un consum redus de energie face parte și gama de articole Lumineo care cuprinde diferite tipuri de instalații pentru Crăciun, cu prețuri care pornesc de la 14,90 lei. 

Leroy Merlin vine în întâmpinarea clienților săi cu un portofoliu variat de produse de iluminat, de la instalații pe baterii, proiectoare și tuburi luminoase ideale pentru înfrumusețarea grădinii, dar și produse în trend cu tehnologia, care pot fi acționate de pe dispozitivele mobile în baza unei aplicații. 

„Crăciunul se apropie și Leroy Merlin a pregătit cele mai frumoase decorațiuni pentru sărbători de poveste, indiferent de stilul tematic pe care vor să îl abordeze clienții noștri. Îi așteptăm pe aceștia să descopere întreaga noastră gamă dedicată Crăciunului care cuprinde brazi artificiali, decorațiuni sau instalații decorative, cu un consum redus de energie. Anul acesta, ne dorim să punem accentul pe soluții de reducere a consumului energetic, inclusiv atunci când vorbim de decorațiuni festive”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin Romania.   

Pentru a achiziționa produsele dorite, clienții Leroy Merlin pot accesa și soluțiile alternative de cumpărare, precum: Rezervă și Ridică, prin care aceștia își pot rezerva produsele dorite în magazin cu ridicare personală ulterioară în două ore, Comanda telefonică la *2244 – pentru cei care doresc să plaseze telefonic o comandă rapidă, Comanda online cu livrarea produselor la domiciliu în 1-3 zile lucrătoare sau aplicația mobilă Leroy Merlin care oferă acces la toate produsele disponibile în magazin, dar și la secțiunea “Inspirație” dedicată articolelor și tutorialelor video pentru idei și soluții în proiecte de amenajare și renovare pentru casă și grădină.

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read