Apartament de vacanță în București, pentru o familie din SUA

Must read

Un cuplu ce locuieste in Statele Unite a achiztionat acest apartament pentru a locui in vacanta, in Romania. Ea este romanca, dar s-a mutat in Statele Unite dupa ce a terminat liceul si impreuna au 3 copii. Apartamentul de vacanță prezentat mai jos are 3 camere, 78 mp și o curte de 30 mp.

Punctul central al amenajării îl reprezintă bucătăria, un spațiu generos în jurul căruia se va aduna întreaga familie. Insula nu servește doar ca loc de luat masa sau spațiu de lucru suplimentar pe blat, ci dispune și de depozitare în partea de jos, ascunsă de ușile riflate.

Având în vedere că este vorba despre un apartament de vacanță, unde nu este necesar la fel de mult spațiu de depozitare ca într-un apartament utilizat zilnic, zona superioară a bucătăriei este mai aerisită. Astfel, arhitectii de la Next Interior au optat pentru plăci de terrazzo, care oferă caracterul distinct al bucătăriei.

Open space-ul luminos, bucataria generoasa, iar faptul ca se afla la parter, acest apartament de vacanta beneficiaza de o mica curte. Arhitectii au putut integra 2 zone de sedere creand un spatiu cozy si intim.

Bugetul a ajuns in jurul sumei de 70.000 de euro, care include lucrari de santier, finisaje, obiecte sanitare, piese de mobilier, corpuri de iluminat, mobilier la comanda, accesorii si decoratiuni.

Acest proiect a fost realizat in intregime de echipa Next Interior, impreuna cu colaboratori. Echipa de design a fost compusa din 2 arhitecti de interior si un manager de proiect ce a coordonat toata implementarea. Pentru santier am avut 20 specialisti in total, iar ca si colaboratori am lucrat cu Movi Design pentru realizarea mobilierului pe comanda, 2 persoane pentru instalarea storurilor, montarea corpurilor de iluminat si a mobilierului de serie a fost realizat de o echipa de 4 persoane, iar curatenia de final de o echipa de 4 persoane.

Finisajele si obiectele sanitare sunt de la Renodec, iar terrazzo-ul din bucatarie este de la Osmyum.

In open space gasim: Canapea – Somproduct; Scaune masa – Norda Shop; Scaune insula – Paris 14A; Fotoliu – Ioooi; Masute de cafea – The Home; Covor – Nesting; Corpuri iluminat – The Home, Luminna

In dormitoare: Paturi – Somproduct, Noptiere – The Home. Iar restul obiectelor nespecificate au fost realizate pe comanda.

Un apartament relaxant, in care predomina culorile pastel, potrivite pentru destinatia de vacanta a apartamentului.

Echipa: Alexandra Pătrașcu, Adrian Popa, Daniela Truță, Andreea Petroiu

Foto: Sabin Prodan

HOME TALKS / AMENAJARE APARTAMENT / AMENAJARE CASĂ / DESIGN

- Publicitate -

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read