A sosit timpul să îți reamenajezi baia? Aplică aceste 3 secrete de design interior care îți vor aduce relaxarea binemeritată!

Must read

Odată cu venirea sezonului rece, începi să petreci mai mult timp acasă, așa că vrei ca locuința ta să fie cât mai primitoare. Îți place să admiri ploile reci de toamnă și ninsorile de iarnă desprinse din povești, dar din confortul locuinței tale, unde poți să te simți în largul tău, indiferent de anotimp. Pentru a-ți transforma casa, te gândești să aplici câteva decorații în living și în dormitor, dar este momentul potrivit să faci câteva ajustări și în baia ta, încăperea care poate deveni un spa autentic!

3 trucuri pentru a avea un colț de baie relaxant

Atmosferă plăcută și reconfortantă

Atunci când intri în baie, vrei să vezi un design modern, interesant, care să pară desprins dintr-o revistă cu cele mai elegante băi. Cu siguranță nu îți dorești să te încrunți pentru că vezi culori și mobilier care nu se asortează deloc. Un secret pentru a obține, chiar la tine acasă, o baie deosebită, este să acorzi atenție liniilor și formelor geometrice care schimbă aspectul estetic al băii.

De exemplu, ai de ales dintr-o gamă variată de lavoare de la Sensodays, care au forme diferite, iar important este să le găsești pe acelea care pot crea imaginea pe care tu ți-o dorești! Poți opta pentru un lavoar asimetric, oval, rectangular sau rotund, însă trebuie să alegi forma care se armonizează cu celelalte elemente din baie. De asemenea, în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție, poți să optezi pentru un lavoar mai mare sau, din contră, unul de colț, potrivit și pentru o baie mai mică de apartament.

Lavoarul este o piesă importantă, așa că asigură-te că baia ta va fi amenajată conform stilului și gustului tău estetic. Și nu uita: lavoarul este o piesă importantă, care te ajută să ții microbii la distanță!

Confort chiar și în toiul iernii

După ce ai rezolvat problema estetică a băii, intri cu zâmbetul pe buze și admiri aspectul plăcut. Însă începi să te încrunți din nou: frigul îți pătrunde în oase, deși ești încălțat cu o pereche de papuci călduroși! Mai ai puțin și țopăi de pe un picior pe altul ca să pui sângele în mișcare, dar te oprești în ultima clipă: nu așa rezolvi problema, e timpul să iei o decizie inteligentă!

De exemplu, pentru a te bucura de o temperatură confortabilă chiar și în timpul celor mai geroase zile de iarnă, poți opta pentru un sistem de încălzire în pardoseală, rezistent la umiditate ridicată. În plus, față de sistemele clasice de încălzire, vei avea costuri mai mici la facturile de energie și vei avea la dispoziție un spațiu mai amplu în baie, deoarece întregul sistem este montat sub podea. Te poți răsfăța în voie cu ajutorul acestui sistem! Oamenii mereu și-au dorit să beneficieze de case primitoare, în care să se adăpostească de temperaturile scăzute, așa că nu degeaba romanii au inventat încălzirea în pardoseală!

Relaxare a simțurilor

În sfârșit, ai rezolvat și problema temperaturii din baie și ești mulțumit de rezultat. Zâmbești cu gura până la urechi, dar surâsul dispare repede: după toată truda depusă, acum te-a luat durerea de spate! Te gândești că ai nevoie de un somn lung și odihnitor, dar îți aduci aminte că ai la îndemână o soluție eficientă: să te relaxezi în noul tău spa!

Pentru a crea un colț de relaxare, poți opta pentru o cadă cu hidromasaj, care te ajută să te relaxezi, să scapi de stresul și oboseala care s-au acumulat în corp și, în același timp, să stimulezi sistemul limfatic. Ai parte de un masaj reconfortant din interiorul propriei băi! Aprinde o lumânare plăcut mirositoare, reduce intensitatea luminii și gata: ai parte de un moment de răsfăț! Iar ca să te bucuri de aspectul estetic în continuare, nu uita să alegi forma căzii astfel încât să se potrivească cu întreaga configurație a băii, așa cum ai făcut și în cazul lavoarului!

În concluzie, acestea sunt cele trei secrete care te vor ajuta să-ți transformi baia într-un spațiu frumos, călduros și relaxant, potrivit pentru a te destinde după o zi stresantă și friguroasă!

Sursă foto: Shutterstock.com

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

- Publicitate -

Must read